Forsiden

Lidt om mig

Det væsentligste for mig er at alle behandles ordentligt og at man er der for hinanden når der er behov for hjælp. Empati, de stærke skuldre skal bære det tungeste læs, ærlighed, humor, ærlighed også ift. en selv. Ikke alle relationer er det værd at fortsætte hvis de kun dræner en for energi.

Er mere til genbrug end dyre mærkevarer. Gider ikke parcelhus, villa, sommerhus eller ejerlejlighed. Er kun til andelsbolig og lejelejlighed.

Materielle værdier betyder i det hele taget intet for mig. Det gør derimod socialt samvær, dybe samtaler, gåture i naturen, en dejlig middag på cafe eller restaurant, en tur i biografen eller en storbyferie.
Statussymboler eksisterer ikke i min verden. Går efter funktionalitet og at omgive mig med de ting jeg har behov for og altså ikke noget der kun skal signalere til omverdenen. Funktionalitet fremfor alt.

Og mærket på tingen betyder intet. Gider ikke købe en kaffemaskine til 1000 kr hvis en til 300 kan opfylde behovet.

Musik
- Spiller akk guitar, bas, piano
- Komponerer / skriver sange
- Producerer musik
- Synger
Elektronik
- Konstruerer div. hardware
- Programmerer microcontrollere
- Servicerer elektronik
Politik
- Medlem af Socialdemokratiet
- Aktiv i foreninger

Har stærke holdninger men accepterer også andres ret hertil. Vi kan altid blive enige om i det mindste at være uenige. Jeg lytter altid og accepterer gode argumenter. Men ændrer sjældent mine standpunkter medmindre andre har stærke valide argumenter. 
Jeg elsker humor især den sorte slags.
Ironi er en selvfølge med et glimt i øjet naturligvis.

Det væsentligste for mig er at alle behandles ordentligt og at man er der for hinanden når der er behov for hjælp. Empati, de stærke skuldre skal bære det tungeste læs, ærlighed, humor, ærlighed også ift. en selv. Ikke alle relationer er det værd at fortsætte hvis de kun dræner en for energi.

53 år gammel
185 cm høj
89 kg
skaldet
ingen piercinger eller tatoveringer
alm af bygning
drikker ved sociale lejligheder
indtager ikke stimulanser ud over alkohol ved sociale lejligheder
Uddannet inden for elektronik området: faglært, teknolog og ingeniør

Jeg mener at det vigtigste man kan gøre i et parfold er at kommunikere, kommunikere og så kommunikere. Man skal ikke gå og gemme på ting...så eksploderer de bare. Så også sexlivet skal man tale indgående om. Ingen af parterne skal finde sig i at deres begær og ønsker ikke tilfredsstilles.

Man er udover at være kærester også hinandens bedste venner så man skal altid kunne komme til kæresten med sine tanker og bekymringer. Og praktisk hjælp af enhver art er det jo en selvfølge at man yder. Mange parfold lider under at den ene part måske ikke yder nok af praktisk hjælp (rengøring, indkøb, oprydning). Det mener jeg simpelthen man har en pligt til. Den anden part skal aldrig føle at denne bærer hovedparten af byrden. Parforhold er iøvrigt altid værd at kæmpe for. Er der problemer må de identificeres og sammen må man søge at finde løsninger....som altid kommunikation, kommunikation og atter kommunikation! Ift. livsformen jeg foretrækker i et parforhold involverer det ALTID at jeg bibeholder egen bolig. 

Denne hjemmeside er primært beregnet til at huse links til de sider jeg personligt skal bruge fra tid til anden.

Brugere der er logget ind kan se specielt indhold!

Jan

INDSPILNING AF SANG

Skal du have optaget en sang ? SKal du evt. udover hjælp til optagelsen også have hjælp til indspilning af instrumenter ? Så giv lyd…det klarer jeg gratis for solister (Hvis genren er pop eller rock!)

Gå indi menuen  under Diverse – Kontakt, og send en besked

Eller klik : HER

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op